Menu

BG/EN

Content

za nasЛуксозната ивент зала е ситуирана във вътрешната част на Grand Hotel Bansko и е отличният избор за вас и вашето събитие! Освен, че е най-модерната, тя е и най-голямата зала в Югозападна България - с площ от 600 кв.м. и капацитет до 800 души.

Подходяща е за провеждане на всякакъв тип корпоративни мероприятия, спортни събития, сватби, концерти, коктейли, модни ревюта, пресконференции, семинари, презентации, гала вечери, тематични партита и много други.

Залата разполага с разнообразни декори и професионално техническо оборудване, които в комбинация с опитния обслужващ персонал са предпоставка за провеждането на безупречно събитие.

Можете да се посъветвате с нашите консултанти, които ще ви помогнат за всеки детайл, свързан с организацията и реализацията на вашата презентация, пресконференция, спортно събитие, семинар или обучение, сватба или гала вечеря.

При запитване ще ви бъдат изпратени индивидуални оферти за наем, оборудване и кетъринг, изготвени специално за Вашето събитие. Не се колебайте да се обърнете към нас за допълнителни предложения. Нашият млад и енергичен екип подготвя всяко събитие специално за нуждите и бюджета на клиента, с внимание към всеки детайл. Ние създаваме съвършената организация, за да направим вашето събитие незабравимо.

За повече информация: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , тел. 0700 12 120

Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3
Дюшеме от emsien3.com